دستور پخت کیک هلو - ماروینا

دستور پخت کیک هلو

کیک هلو یکی از انواع کیک های تابستانی می باشد که همزمان با رسیدن میوه خوشمزه و پر فایده هلو تهیه می شود البته شما به دلخواه می توانید از میوه های دیگر مانند گیلاس و یا زردآلو در کنار این میوه برای این کیک استفاده کنید. کیک هلو برای مهمانی و عصرانه بسیار دلنشین و خوشمزه است اگر طعم و مزه هلو را دوست دارید این کیک خوشمزه را حتما تهیه کنید. این کیک را مانند همه کیک ها می توانید بدون فر و در قابلمه نیز تهیه کنید. در کیک های میوه ای بهتر است از کره استفاده کنید البته اگر به طعم و مزه کره حساس هستید می توان از ماگارین نیز استفاده کنید.

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سفید ۳ پیمانه
  • کره ۱۶۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • پوره هلو ۱/۴ پیمانه
  • ماست ۱۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • نمک ۱/۲ ق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
  • هلو ۳ عدد درشت

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک کرده تا هوای دهی آرد انجام شود. قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کنید.

مرحله دوم: هم زدن کره

کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر داخل کاسه ریخته و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا کره پوک و کرم رنگ شود حتما در طی هم زدن دور کاسه با لیسک بگیرید و بگذارید تا تمام کره هم بخورد.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک

در ادامه وانیل و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن هر کدام ۱ دقیقه دیگر هم بزنید سپس پوره هلو ( برای تهیه پوره هلو باید هلو ها را شسته هسته آن را خارج و داخل میکسر ریخته و خوب میکس کنید) افزوده و ۱ دقیقه دیگر هم بزنیدو بعد ماست را اضافه کنید در انتها مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.

مرحله چهارم: پخت کیک هلو خوشمزه

هلو ها را شسته و پوست بگیرید و به صورت هلالی برش بزنید سپس مقداری از مایه کیک را بریزید و هلو ها را در خمیر فرو کنید و سپس مابقی مایه کیک را ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه در طیقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا کیک پخته شود سپس از قالب خارج و روی آن کمی پودر قند بپاشید.

منبع : پارسی دی