دستور تهیه سالاد سیب زمینی و عدس - ماروینا

دستور تهیه سالاد سیب زمینی و عدس

سالاد سیب زمینی و عدس یکی از خوشمزه ترین سالاد ها می باشد که برای کشور و یا منطقه خاصی نمی باشد و در همه جای دنیا تهیه می شود و بسیار محبوب است و می تواند گزینه خوبی برای ایجاد تنوع در سالاد ها در منزل و مهمانی ها باشد. شما به دلخواه می توانید از هر نوع سبزیجات دلخواه در این سالاد استفاده کنید و به دلخواه از سس رژیمی استفاده کنید این سالاد بسیار گیاهی و مناسب افراد گیاه خوار می باشد در صورتی که سس را به شکل دلخواه تهیه کنند زیرا سس های مایونز تخم مرغ دارند و افراد گیاه خوار تخم مرغ نمی خورند.

  • سیب زمینی ۶ عدد
  • عدس پخته شده ۱.۵ پیمانه
  • خیارشور ۱۰ عدد
  • پیازچه ۱۵۰ گرم
  • شوید تازه یا خشک ۲ ق غذا خوری
  • سس مایونز ۲ ق غذا خوری
  • ماست ۴ ق غذا خوری
  • آبلیمو ترش ۱ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی عدس

ابتدا عدس ها را ۱ ساعت قبل خیس کنید تا نفخش گرفته شود و راحتر پخته شود. عدس به دلیل اینکه زود خیس می خورد نیازی نیست از شب قبل یا ساعت های بیشتری خیس بخورد سپس آب عدس را خالی کنید و به همراه کمی آب داخل قابلمه بگذارید تا پخته و کاملا نرم شود سپس آبکش کنید.

مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی

در ادامه سیب زمینی ها را خوب شسته و داخل آب آبپز کنید سپس روی آن ها آب سرد گرفته و پوست بگیرید سپس به ابعاد درشت یا دلخواه خرد کنید و بگذارید تا کمی سرد شود.

مرحله سوم: آماده سازی سبزیجات

خیارشور ها را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید سپس پیازچه را نیز خرد کنید و به خیارشور اضافه کنید و در ادامه شوید تازه را نیز ساطوری ریز خرد کنید.

مرحله چهارم: تهیه سالاد سیب زمینی و عدس و شوید

در ادامه سیب زمینی و عدس را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید. برای تهیه سس داخل یک کاسه سس مایونز و ماست و آبلیمو ادویه ها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس روی سالاد بریزید و هم بزنید سپس برای اینکه مزه ها به خورد هم بروند روی کاسه را بپوشانید و برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید سپس خنک سرو کنید

منبع : پارسی دی