کیک وانیلی گردویی یکی از کیک های مقوی و بسیار خوش طعم است که مناسب هر نوع سلیقه ای است.مخصوصا اینکه در این روزهای سرد زمستونی و پاییزی با یک نوشیدنی داغ مصل چای یا قهوه بسیار دلنشین است.
مواد لازم کیک وانیلی گردویی :
شکر ١ پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
وانیل ١/۴ قاشق چای خوری
موز ٢ عدد
آرد ٢ پیمانه
شیر ١/٢ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
گردو ١/٢ پیمانه
طرز تهیه :
مرحله اول :
در ابتدا باید شکر و روغن مایع را با یک همزن مناسب به خوبی هم بزنیم. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم :
پس از آنکه تخم مرغ ها را اضافه کردیم، خوب بهم می زنیم تا با هم مخلوط شوند. سپس وانیل را می ریزیم.
مرحله سوم :
پس از وانیل نوبت به موزهای له شده می رسد که باید آنها را به موادمان بیافزاییم و به هم زدن ادامه میدیم.
مرحله چهارم :
همزن رو کنار میذاریم ، مخلوط بکینگ پودر و آرد رو که سه بار الک کرده ایم با شیر به تناوب اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم.
مرحله پنجم :
درنهایت به سراغ گردوها رفته و آنها را در کمی آرد می غلتانیم. این کار برای این مفید است که گردوها ته نشین نشوند و نسوزند.
مرحله ششم :
حال گردوها را به مخلوط کیک اضافه می کنیم و در قالب مورد نظر که آن را از قبل و آرد پاشی کرده ایم، می ریزیم.
مرحله پایانی :
قالب کیک گردو و موز را در فر از قبل روشن کرده قرار میدهیم.در فر ١٧۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد.
نوش جان !
- بیشتر بخوانید
مدل های کیک هندوانه ای مناسب شب یلدا
ارسال پاسخ