طرز تهیه کیک وانیلی گردویی مناسب صبحانه و عصرانه - هنر آشپزی - ماروینا
Banner
Banner

طرز تهیه کیک وانیلی گردویی مناسب صبحانه و عصرانه

طرز تهیه کیک وانیلی گردویی مناسب صبحانه و عصرانه

کیک وانیلی گردویی یکی از کیک های مقوی و بسیار خوش طعم است که مناسب هر نوع سلیقه ای است.مخصوصا اینکه در این روزهای سرد زمستونی و پاییزی با یک نوشیدنی داغ مصل چای یا قهوه بسیار دلنشین است.

 

مواد لازم کیک وانیلی گردویی :

شکر ١ پیمانه

روغن مایع سه چهارم پیمانه

تخم مرغ ٣ عدد

وانیل ١/۴ قاشق چای خوری

موز ٢ عدد

آرد ٢ پیمانه

شیر ١/٢ پیمانه

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

گردو ١/٢ پیمانه

طرز تهیه کیک وانیلی گردویی مناسب صبحانه و عصرانه

طرز تهیه : 

مرحله اول :

در ابتدا باید شکر و روغن مایع را با یک همزن مناسب به خوبی هم بزنیم. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم :

پس از آنکه تخم مرغ ها را اضافه کردیم، خوب بهم می زنیم تا با هم مخلوط شوند. سپس وانیل را می ریزیم.

مرحله سوم :

پس از وانیل نوبت به موزهای له شده می رسد که باید آنها را به موادمان بیافزاییم و به هم زدن ادامه میدیم.

مرحله چهارم :

همزن رو کنار میذاریم ، مخلوط بکینگ پودر و آرد رو که سه بار الک کرده ایم با شیر به تناوب اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم.

مرحله پنجم :

درنهایت به سراغ گردوها رفته و آنها را در کمی آرد می غلتانیم. این کار برای این مفید است که گردوها ته نشین نشوند و نسوزند.

مرحله ششم :

حال گردوها را به مخلوط کیک اضافه می کنیم و در قالب مورد نظر که آن را از قبل و آرد پاشی کرده ایم، می ریزیم.

مرحله پایانی :

قالب کیک گردو و موز را در فر از قبل روشن کرده قرار میدهیم.در فر ١٧۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد.

نوش جان !

 

  • بیشتر بخوانید

مدل های کیک هندوانه ای مناسب شب یلدا

 

Banner