دوبلین کادل ، غذای ملی ایرلندی ها - هنر آشپزی بین المللی - ماروینا
Banner
Banner

دوبلین کادل ، غذای ملی ایرلندی ها

دوبلین کادل ، غذای ملی ایرلندی ها

دوبلین کادل (Dublin Coddle) را می خواهیم به شما معرفی کنیم.این غذا یکی از انواع غذا‌های سنتی و محلی مردم ایرلند به حساب می آید در واقع می توانیم به آن غذای ملی ایرلندی ها نیز بگوییم. این غذای خوشمزه، ارتباط نزدیکی با شهر دوبلین، پایتخت کشور ایرلند داشته و در میان مردمان آن دارای طرفداران بسیار زیاد و خاصی است. دستور پخت و روش تهیه این غذای محلی مشهور و محبوب، بسیار راحت و سریع می باشد و می‌توانید یک خوراک خوشمزه و عالی را برای وعده عصرانه پاییزی خود تهیه و آماده کنید.

 

مواد لازم :

کالباس گوشت: ۱۰۰ گرم

سوسیس: ۱۰۰ گرم

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

هویج: ۲ عدد

جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

آب گوشت: نصف لیوان

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دوبلین کادل ، غذای ملی ایرلندی ها

طرز تهیه دوبلین کادل :

مرحله اول :

در ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست کنده و در اندازه‌های مربعی متوسط به گونه ای که نه درشت باشند نه ریز خرد کنید.

مرحله دوم :

حال نوبت آن رسیده تا پیاز و هویج‌ها را نیز حلقه‌ای خرد و آماده کنید.

مرحله سوم :

ظرفی مناسب را روی حرارت بگذارید و در آن کمی روغن بریزید.حا سوسیس‌ها را داخل آن ریخته و بر روی حرارت ملایم، کمی سرخ کنید و تفت دهید.

مرحله چهارم :

در کف ظرف فر، ابتدا پیاز و هویج‌های خرد شده را بچینید و پر کنید.سپس سوسیس ها، سیب زمینی و کالباس‌های خرد شده را لایه لایه در ظرف بچینید.

مرحله پنجم :

آب گوشت را بیافزایید و بر روی مواد بریزید تا مزه دار شود و خوش طعم شوند.سپس جعفری خرد شده و ادویه‌ها را اضافه کنید.

مرحله ششم :

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و صبر کنید کمی گرم شود.ظرف فر را با فویل بپوشانید و آماده کنید.

مرحله پایانی :

در قدم آخر اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا آماده شود.

نوش جان!

Banner