پوکورا بوشهری یک میان وعده خوشمزه - ماروینا
Banner
Banner

پوکورا بوشهری یک میان وعده خوشمزه

پوکورا بوشهری یک میان وعده خوشمزه

پوکورا بوشهری از غذاهای بسیار خوشمزه و تند و محلی بوشهر است که طرفدان زیادی هم دارد.این غذا مناسب برای مهمانی های خانوادگی نیز می باشد و باعث لذت بخش تر بودن آن می شود. این غذا هم به عنوان شا سرم می شود و یک غذای سبک به حساب می آید و هم یک میان وعده خوشمزه است که همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین آن را میل می کنند. پوکورا بوشهری دارای بافتی پفکی و ترد است که خوردن آن لذت بخش است و برای افرادی که غذاهای تند ذوست دارند بسیار انتخاب خوبی است. البته تندی پوکورا بوشهری را می تونید با توجه به ذائقه افراد کم و زیاد کنید.

 

مواد لازم :

آرد نخود خام 1 پیمانه

تره خرد شده 1/2 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر چیلی 1/2 قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا 1/2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

آب 3/4 پیمانه

روغن به مقدار لازم

 پوکورا بوشهری یک میان وعده خوشمزه

طرز تهیه :

مرحله اول :

ابتدا آرد و تمامی ادویه ها را البته به غیر از بیکینگ پودر یا جوش شیرین با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.پس از آن آب را به صورت کم کم به مواد می افزاییم تا مایعی به غلظت ماست داشته باشید.

مرحله دوم :

در این مرحله تره خرد شده را در ظرف مایع ریخته و کاملا هم بزنید.حالا این خمیر را باید به مدت حدود 12 ساعت در دمای اتاق اجازه دهید تا بماند تا به اصطلاح عمل آمده و برسد.

مرحله سوم :

پس از آنکه تایم استراحت خمیر سپری شد ، 5 دقیقه قبل از آنکه سرخش کنیم به آن بیکینگ پودر یا جوش شیرین را می افزاییم و مخلوط کنید.

مرحله چهارم : 

در این مرحله نوبت آن رسیده تا روغن را داخل یک ظرف کوچک و مناسب بریزید و بگذارید به خوبی داغ شود. سعی کنید یک ظرف متوسط انتخاب کنید و یا روغن را به مقدار زیاد در ظرف بریزید، چون مواد باید داخل روغن شناور باشند. روغن داغ شد با یک ملاقه از مایع برداشته و داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. پاکورا سرخ شده را داخل یک ظرف روی یک دستمال قرار داده تا روغن اضافه آن خارج شود، سپس با خیارشور، گوجه، سس دلخواه و نان باگت میل نمایید.

Banner