طرز تهیه کوفته کباب ترکی - هنر آشپزی - آشپزی بین المللی - ماروینا

طرز تهیه کوفته کباب ترکی

طرز تهیه کوفته کباب ترکی

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده گوسفندی       500 گرم

حبه سیر                                2 عدد

پیاز رنده شده                          3 قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز                          1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده                    2 قاشق غذاخوری

نعنا                                      1 قاشق غذاخوری

نمک                                    1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز                             1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه                            1 قاشق چایخوری

روغن گیاهی                         به مقدار کافی

 

کوفته کباب ترکی

طرز تهیه کوفته کباب ترکی :

مرحله اول :

ابتدا حبه های سیر را به نمک آغشته کنید و در یک هاون گذاشته و آن را بکوبید یا روی تخته آشپزخانه گذاشته و با استفاده از چاقو له کنید تا حالت خمیری پیدا کنند.سپس سیر را در یک کاسه بزرگ ریخته و به آن گوشت، پیاز، جعفری، زیره سبز، فلفل قرمز و فلفل سیاه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله دوم :

در این مرحله نوبت آن رسیده تا مواد را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک کوفته گرد درآوردید. کوفته ها را روی سطح تختی کمی فشار دهید تا به شکل بیضی درآیند.

مرحله سوم :

حال نوبت به سیخ کردن کوفته ها می رسد آنها را با چهار سیخ، سیخ کنید و روی آنها را به روغن آغشته کنید.سیخ ها را روی گریل قرار داده یا تابه گریل را چند دقیقه ای روی شعله و حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود و سپس سیخ ها را روی آن بچینید و هر سمت آنها را به مدت ۳-۴ دقیقه بپزید. از چرخاندن زود به زود سیخ ها خود داری کنید زیرا باعث می شود مواد به تابه بچسبند.

پس از اینکه کوفته کباب ها آماده شد، می توانید سرو کنید.

طرز تهیه کوفته کباب ترکی

نوش جان!