دستور پخت رست بیف فرانسوی - هنر آشپزی - آشپزی بین المللی - ماروینا

دستور پخت رست بیف فرانسوی

دستور پخت رست بیف فرانسوی

مواد لازم برای رست بیف ( فرانسه ) :

گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم

سیر                 5 عدد

نمك و فلفل       به مقدار لازم

موسير             5 عدد

اب مرغ            1/2 پیمانه

اب گوشت       1/2 پیمانه

روغن زیتون      3 قاشق سوپخوری

گشنیز            50 گرم

کرفس            2 ساقه

پیاز                1 عدد

گوجه             3 عدد

آویشن          1 قاشق چایخوری

رست بیف فرانسوی

طرز تهیه رست بیف :  

مرحله اول :

ابتدا درون گوشت گوساله را با استفاده چاقو سوراخ هایی بوجود آورید و سیرها را درون این سوراخ ها بگذارید سپس با نخ ضخیمی شروع کنید به بستن اطراف گوشت تا گوشت به حالت رول در بیاید و به همان حالت بپزد.

مرحله دوم :

در این مرحله شروع کنید به خرد کردن تمام سبزیجات.سپس آنها را روی مواد دیگر بریزید و مخلوط کنید. این مخلوط را در کف سینی فر بگذارید و گوشت را روی سبزیجات قرار دهید،سپس روی سینی را با استفاده از فویل بپوشانید و در طبقه میانی فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید.

مرحله سوم :

مقدار پخت رست بیف به ذائقه و سلیقه غذایی شما بستگی دارد.میتوانید گوشت را تا جایی که به صورت کامل و خوب پخته شد درون فر نگه دارید.در انتهای زمان پخت میتوانید فویل را بردارید و اگر دوست داشتید بهتر است تا  روی رست بیف با حرارت بالا برشته شود که خوشمزه تر هم می شود.

مرحله چهارم :

پس از آنکه رست بیف را از فر در وردید در ظرفی که می خواهید سرو کنید بگذارید تا کمی خنک شود سپس با چاقویی تیز ان را به ورقه هایی نازک تقسیم کنید ، ورقه های رست بیف را همراه با سیب زمینی کبابی یا پوره سیب زمینی و سس دلخواه ( سس باربیکیو ، سس خردل ، سس گوجه و … ) سرو نمائید.

دستور پخت رست بیف فرانسوی

نوش جان!