مواد لازم :
سینه مرغ متوسط 3 عدد (6 نیمه سینه)
آب مرغ 1/2 پیمانه
قارج خرد شده 1 پیمانه
آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه نگینی خرد شده 1/3 پیمانه
سس سفید 1/2 پیمانه
خامه 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله اول :
سینه مرغ را پس از شستن و خشک کردن با یک عدد پیاز خرد شده و زردچوبه و ادویه دلخواه و پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل به مقدار لازم مزه دار کنید و برای یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم :
قارچ و فلفل دلمه ای را با سس سفید و آب مرغ مخلوط کنید.
مرحله سوم :
سینه مرغ مزه دار شده را در ظرف مورد نظر که قبلاً چرب کرده اید بچینید سپس مخلوط فوق را روی سینه مرغ بریزید و روی ظرف را بپوشانید و در فر گرم شده با حرارت 350 درجه فارنهایت (طبقه وسط) برای یک ساعت الی یک و نیم ساعت قرار دهید.
مرحله چهارم :
پس از طبخ، ظرف را از فر خارج کنید و سینه مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.
مرحله پنجم :
آب لیمو ترش را با خامه مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه آن را به سس داخل ظرف اضافه و هم بزنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
مرحله ششم :
سس گرم را روی سینه مرغ بریزید و سطح روی آن را با سس زعفرانی تزئین کنید و با پلوی فرانسوی یا پلوی مورد نظر سرو کنید.
مرحله هفتم :
در صورت دلخواه می توان از قارچ تفت داده شده استفاده کنید و در صورت دلخواه می توانید سینه های مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم، سپس طبخ کنید.
ارسال پاسخ