پولنتای پنیری دارای اصالت ایتالیایی است اما علاوه بر ایتالیا در کشورهای آمریکای لاتین مثل برزیل و آرژانتین هم مورد استقبال مردم قرار گرفت.
این غذا را با انواع سس گوشت، سس قارچ و خوراک راگو سرو میکنند. یا به عبارت دیگر هر سسی که با پاستا سرو شود، همراه پولنتا هم میتواند سرو شود.
مواد لازم برای پولنتا :
آب 4 پیمانه
نمک 1 و 1/4 قاشق چایخوری
آرد ذرت زرد 1 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری
پنیر خامهای 1/4 پیمانه
طرز تهیه :
مرحله اول :
ابتدا 4 پیمانه آب را با یک و نیم قاشق چایخوری نمک در تابه ای بزرگ ریخته و روی شعله ای با حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از جوش آمدن آرد ذرت را به تدریج به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً در آب حل شود و هیچ گلولهای از آرد ذرت در آن باقی نماند.
مرحله دوم :
مایع زمانی که شروع به غلیظ شدن کرد حرارت آن را کم کنید.سپس کره را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و اجازه دهید ۲۵ دقیقه روی همان شعله ملایم بماند. در این مدت مرتب مواد را هم بزنید تا به کف تابه نچسبند (حدوداً هر ۵–۶ دقیقه).
مرحله سوم :
در آخر نوبت به اضافه کردن پنیر خامه ای می رسد.پس از آن که آن را اضافه کردید،هم بزنید تا در مخلوط حل شود. پولنتای پنیری شما آماده است. البته میتوانید آن را بچشید و اگر دوست داشتید مقدار نمک یا پنیر خامهای آن را بیشتر کنید.
ارسال پاسخ