طرز تهیه شنیتزل به روش آلمانی - ماروینا
Banner
Banner

طرز تهیه شنیتزل به روش آلمانی

طرز تهیه شنیتزل به روش آلمانی

مواد لازم برای تهیه شنیتزل :

۴ قطعه گوشت           گوساله‌ی بدون استخوان یا سینه‌ی مرغ

یک قاشق چ               نمک

یک دوم قاشق چ          فلفل سیاه

یک پیمانه                 آرد چندمنظوره

۲ عدد                     تخم‌مرغ بزرگ و زده‌ شده

یک قاشق غذاخوری     آب‌لیمو

یک پیمانه                 خرده نان یا آرد سوخاری

روغن گیاهی              به میزان لازم

طرز تهیه شنیتزل به روش آلمانی

طرز تهیه شنیتزل به روش آلمانی :

مرحله اول :

در ابتدا باید چربی‌های اضافی را از گوشت‌ها جدا کنید. سپس گوشت را بین دو پلاستیک فریزر قرار داده و شروع کنید به کوبیدن به گونه ای که ضخامت آن‌ها به ۳ سانتی‌متر برسد.

مرحله دوم :

سپس گوشت‌های کوبیده‌شده را با استفاده از نمک و فلفل مزه ‌دار کنید و آنها را به خوی باهم مخلوط کنید.حال روی یک سطح صاف آرد بپاشید و در یک ظرف دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب‌لیمو مخلوط کنید. یک ظرف دیگر بردارید و خرده نان‌ها را در آن بریزید.

مرحله سوم :

روغن گیاهی را کف یک ماهی‌تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.گوشت‌ها را به آرد آغشته کرده و بلافاصله آن‌ها را در تخم‌مرغ فرو ببرید. سپس آن‌ها را در خرده‌نان بغلتانید تا سطح گوشت‌ها کاملا با نان پوشیده شود.بعد از این نوبت رسیده تا  گوشت‌ها را ۳ الی ۴ دقیقه در روغن داغ قرار دهید.

مرحله سوم :

پس از ۴ دقیقه گوشت‌ها را به طرف دیگر خود برگردانید و دوباره اجازه دهید ۳ الی ۴ دقیقه‌ی دیگر سرخ شوند. زمانی‌که شنیتزل‌ها قهوه‌‌ای و ترد شدند آن‌ها را از ماهی‌تابه خارج کنید و با لیموترش یا پوره‌ی سیب‌زمینی سرو کنید.

نوش جان!

Banner