مواد لازم برای تهیه شنیتزل :
۴ قطعه گوشت گوسالهی بدون استخوان یا سینهی مرغ
یک قاشق چ نمک
یک دوم قاشق چ فلفل سیاه
یک پیمانه آرد چندمنظوره
۲ عدد تخممرغ بزرگ و زده شده
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
یک پیمانه خرده نان یا آرد سوخاری
روغن گیاهی به میزان لازم
طرز تهیه شنیتزل به روش آلمانی :
مرحله اول :
در ابتدا باید چربیهای اضافی را از گوشتها جدا کنید. سپس گوشت را بین دو پلاستیک فریزر قرار داده و شروع کنید به کوبیدن به گونه ای که ضخامت آنها به ۳ سانتیمتر برسد.
مرحله دوم :
سپس گوشتهای کوبیدهشده را با استفاده از نمک و فلفل مزه دار کنید و آنها را به خوی باهم مخلوط کنید.حال روی یک سطح صاف آرد بپاشید و در یک ظرف دیگر تخممرغها را با آبلیمو مخلوط کنید. یک ظرف دیگر بردارید و خرده نانها را در آن بریزید.
مرحله سوم :
روغن گیاهی را کف یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید.گوشتها را به آرد آغشته کرده و بلافاصله آنها را در تخممرغ فرو ببرید. سپس آنها را در خردهنان بغلتانید تا سطح گوشتها کاملا با نان پوشیده شود.بعد از این نوبت رسیده تا گوشتها را ۳ الی ۴ دقیقه در روغن داغ قرار دهید.
مرحله سوم :
پس از ۴ دقیقه گوشتها را به طرف دیگر خود برگردانید و دوباره اجازه دهید ۳ الی ۴ دقیقهی دیگر سرخ شوند. زمانیکه شنیتزلها قهوهای و ترد شدند آنها را از ماهیتابه خارج کنید و با لیموترش یا پورهی سیبزمینی سرو کنید.
نوش جان!
ارسال پاسخ