طرز تهیه ترشی بادمجان،ترشی خوشمزه ایرانی - ماروینا
Banner
Banner

طرز تهیه ترشی بادمجان،ترشی خوشمزه ایرانی

طرز تهیه ترشی بادمجان،ترشی خوشمزه ایرانی

مواد لازم برای ترشی بادمجان:

بادمجان قلمی     1 کیلوگرم

سرکه              به مقدار لازم

سیر              250 گرم

هویچ             200 گرم

سبزی ترشی     نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم

فلفل سبز         50 گرم

ترشی بادمجان

طرز تهیه:

ابتدا فلفل, هویج, سیر و سبزی را به اندازه مناسب خرد کنید و با هم مخلوط می کنیم.

 

سپس بادمجان ها را به صورت عمودی برش داده و شکم آنها باز کنید و در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم  و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند .

 

سپس شکم بادجان ها را با موادی که در ابتدای کار خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.

 

بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

طرز تهیه ترشی بادمجان،ترشی خوشمزه ایرانی

Banner