سوپ شیر،یک پیش غذای محبوب ایرانی - ماروینا
Banner
Banner

سوپ شیر،یک پیش غذای محبوب ایرانی

سوپ شیر،یک پیش غذای محبوب ایرانی

سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.

 

مواد لازم برای سوپ شیر:

شیر                   1 لیتر

هویج                  2 عدد

جو پرک             200 گرم

پیاز                    1 عدد

سینه مرغ            1/2 سینه مرغ

ذرت پخته شده       100 گرم

آرد                    3 قاشق غذاخوری

قارچ                   100 گرم

کره                    10 گرم

نمک                  به مقدار لازم

فلفل                   به مقدار لازم

زرد چوبه             به مقدار لازم

سوپ شیر،یک پیش غذای محبوب ایرانی

طرز تهیه سوپ شیر:

مرحله اول :

ابتدا مواد اولیه را به صورتی که لازم است و می دانید برای این غذا مناسب بوده خرد کنید.

مرحله دوم :

سپس سینه مرغ را درون ظرف مناسب قرار داده و حدود 1 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پخته شود و برای انکه خوش بو شود از ادویه و پیاز استفاده کنید.

مرحله سوم :

وقتی مرغ پخته شد آن را کنار بگذارید تا سرد شود و سپس سینه مرغ را ریش ریش کنید و آب مرغ را درون ظرفی نگهداری کنید.

مرحله چهارم :

پیاز و قارچ را درون یک تابه مناسب دیگر ریخته و تفت دهیم.

مرحله پنجم :

حدود 1/5 لیتر آب داخل قابلمه مناسب  ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا جوش بیاید و سپس جو پرک که از قبل حدود نیم ساعت خیس شده اند را داخل قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم :

هویج نگینی شده و مرغ ریش ریش شده را به ترتیب درون قابلمه می ریزیم و هم میزنیم و سپس آب مرغی که از مرحله اول کنار گذاشتیم را اضافه می کنیم.

سوپ شیر،یک پیش غذای محبوب ایرانی

طرز تهیه سس سوپ شیر :

ابتدا ظرف مناسبی را روی شعله گرم می کنیم و کره را می ریزیم تا خوب باز شود.سپس آراد را اضافه می کنیم تا خامی آن گرفته شود و بعد از اینکه مقداری آرد تفت داده شد زردچوبه ،فلفل و نمک را اضافه می کنیم.

شیر را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد جوش بیاید و غلیظ شود.بعد از اینکه سس غلیظ شد به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم.

سپس قارچ ، ذرت و سبزی را به ترتیب به  قابلمه اضافه میکنیم  و هم می زنیم.

Banner