دمنوش دارچین،مناسب برای فصل سرما - ماروینا
Banner
Banner

دمنوش دارچین،مناسب برای فصل سرما

دمنوش دارچین،مناسب برای فصل سرما

برای تهیه دمنوش دارچین هم از پودر و هم از چوب دارچین استفاده می‌شود ولی به این دلیل که مصرف پودر دارچین باعث کدرشدن دمنوش گیاهی می‌شود، بهتر است برای تهیه این دمنوش، از چوپ دارچین استفاده کنید.

دمنوش دارچین

طرز تهیه دمنوش دارچین :

دو یا سه عدد چوب دارچین را با آب سرد شسته، و آنها را خرد كنید.

سپس چوب های دارچین را در یک قوری انداخته و روی آن‌ آب جوش (دمای 80-90 درجه سانتی‌گراد) بریزید.

دمنوش دارچین را به مدت 15 تا 20 دقیقه دم کرده و در صورت تمایل و برای تعدیل طبع گرم دارچین، آن را با لیموترش تازه میل نمایید.

می‌توانید برای آنکه دمنوش خود را کمی شیرین‌ کنید در زمان دم‌کشیدن داخل قوری یک تکه نبات بیندازید.

دمنوش دارچین،مناسب برای فصل سرما

Banner