طرز تهیه اشپاتزل،غذای معروف آلمانی - ماروینا
Banner
Banner

طرز تهیه اشپاتزل،غذای معروف آلمانی

طرز تهیه اشپاتزل،غذای معروف آلمانی

مواد لازم :

دو قاشق غذاخوری جعفری تازه ی خرد شده

دو قاشق غذاخوری کره

دو تخم مرغ

یک چهارم پیمانه شیر

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری پودر جوز هندی

یک سر انگشت پودر فلفل سفید تازه

یک گالون آب داغ

یک پیمانه آرد همه کاره

طرز تهیه اشپاتزل،غذای معروف آلمانی

طرز تهیه:

ابتدا باید آرد ، نمک ، فلفل سفید و جوز هندی را با یکدیگر مخلوط کنیم .

در این بین تخم مرغ هارا خوب هم زده و به همراه شیر لایه به لایه به مواد خشک بالا اضافه میکنیم و مخلوطی یکدست و نرم بدست می آید .

اسپاتزل ساز را برداشته و به خمیر فرم میدهیم . این کار با الک سوراخ دار یا رنده نیز ممکن است .

آب را روی گاز میگزاریم تا به جوش آِد و سپس خمیر را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم 5 تا 8 دقیقه بپزد . و سپس به خوبی آبکش می نماییم .

اسپاتزل هایی که پخته اند را در کره سرخ میکنیم.

میتوانیم همراه آن جعفری تازه خورد شده نیز سرو نماییم.

طرز تهیه اشپاتزل،غذای معروف آلمانی

Banner