اسنک یک میان وعده یا حتی غذای پر طرفدار و دوست داشتنی میان خانواده ها و کودکان می باشد . این غذا از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و میتوان آن را باب طبع و سلیقه و علاقه هر کس بطور متفاوتی تهیه کرد و اسنک را با روش ها و مواد مختلفی پر کرد .
از پر طرفدار ترین اسنک ها در جمع های ایرانی اسنک مرغ، اسنک گوشت و اسنک پیتزایی می باشد .
مواد لازم اسنک گوشت برای دو نفر:
گوشت چرخ کرده 100 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک یا نصف
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نان تست 8 عدد
پنیز پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک گوشت:
ابتدا میخواهیم گوشت اسنک را اماده کنیم بنابراین پیاز را بصورت ریزریز خلالی یا نگینی خرد میکنیم .
پیاز خرد شده را روی حرارت ملایم گاز تفت داده تا طلایی شود و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم . پس از کمی تفت دادن نمک آن را اضافه می نماییم .
حال نوبت به قارچ میرسد . قارچ هارا نگینی ، ورقه ای یا بصورت دلخواه خرد کرده و به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم قارچ ها آب بی اندازد و آبشان تمام شود .
فلفل دلمه ای را ریز ریز کرده و به مخلوط در حال تفت اضافه میکنیم . رب ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ی دیگر تفت دادن مواد اسنک اماده است .
نان تستی برداشته روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و پس از قرار دادن مواد لایه ی نان دیگر را گذاشته و در دستگاه ساندویچ ساز قرار میدهیم تا پس از هفت دقیقه اماده شوند .
ارسال پاسخ