سالاد کینوا،یک سالاد متفاوت و خوشمزه - ماروینا

سالاد کینوا،یک سالاد متفاوت و خوشمزه

سالاد کینوا،یک سالاد متفاوت و خوشمزه

سالاد کینوا به راحتی با هر نوع موادی می توان ترکیب و تهیه کرد.از ویژگی های مفیذ این سالاد این است که دارای فیبر سرشاری است و به مدت طولانی می تواند به شما احساس شیری بدهد.

 

مواد لازم :

کینوا           2 پیمانه

آب             1 پیمانه

خیار          2 عدد

گوجه فرنگی بزرگ         1 عدد

فلفل دلمه رنگی             1 عدد

ذرت پخته                 1/2 پیمانه

آب لیمو تازه              1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون             1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل              به مقدار لازم

جعفری                   به مقدار لازم

پیازچه خردشده         1 قاشق غذاخوری(اختیاری)

سالاد کینوا

طرز تهیه سالاد کینوا :

مرحله اول :

ابتدا کینواها را بشویید. روی دانه های کینوا به طور طبیعی ماده ای به نام ساپونین هست که باعث می شود کینوا مزه تلخی داشته باشد. پس آن را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه بریزید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد و آب آن کشیده شود.

مرحله دوم :

در این مرحله شروع می کنیم به خرد کردن سبزیجات.گوجه، خیار، فلفل دلمه ای و جعفری را خرد کنید.

مرحله سوم :

کینوای پخته شده را پس از خنک شدن با نمک و فلفل مخلوط کنید. سبزیجات خرد شده و ذرت را با کینوا مخلوط کنید و روغن زیتون و آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید و اجازه دهید کمی طعم مواد به خورد هم بروند و بعد سالاد کینوا را سرو کنید .