طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات - هنر آشپزی - آشپزی خوشمزه - ماروینا
Banner
Banner

طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات

طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات

یک نکته مهم در این دستور پخت این است که،عموما شیرینی هایی که از کره بعنوان یکی از مواد پایه ای شان استفاده میشود ، در فر فرمی پهن شکل میگیرند و بنابراین ما در طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات خمیر را توپی شکل روی سینی میگذاریم ال پس از پهن شدن نازک و خشک نشود .

 

مواد لازم برای تهیه کوکی :

آرد 270 گرم

جوش شیرین 1 ق م

نشاسته ذرت 2 ق غ

کره 150 گرم

شکر قهوه ای 120 گرم

شکر سفید پودر شده 100 گرم

تخم مرغ 1 عدد کامل و یک زرده

وانیل 1 ق چ

چیپس شکلات 200 گرم

طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات :

مواد خشکی که تهیه کرده ایم مانند آرد ، جوش شیرین و نشاسته ذرت را مطابق مقدایر داده شده یا طبق نسبت هایی از آن با هم مخلوط و الک میکنیم و در کنار قرار میدهیم . سپس اگر شکری که آماده کردیم درشت است دانه هایش آن را پودر میکنیم .

کره مان را روی حرارت غیر مستقیم شعله آب کرده و آن را ابتدا با شکر قهوه ای و سپس شکر مخلوط میکنیم و با هم زدن ترکیب یکدستی بدست می آوریم .

سپس نوبت به مخلوط کردن تخم مرغ ، زرده و وانیل می رسد . پس از مخلوط شدن آن ، مواد خشک الک شده را به ترکیب مان اضافه میکنیم تا خمیر کوکی هایمان شکل بگیرد.

حالا شکلات هایی که تکه تکه شده اند را ضافه و با خمیر مخلوط میکنیم .

برای استراحت کردن خمیر آن را درون سلفون پیچیده و در یخچال به مدت حداقل چهار ساعت قرار می دهیم .

حال زمان پخت رسیده . ابتدا 30 دقیقه صبر میکنیم تا خمیر با محیط هم دما شود . سپس گلوله هایی که با اندازه گردو درست کردیم را با فاصله های 10 سانتی روی کاغذ روغنی سینی فر می گذاریم .

فر ما از قبل تا 150 درجه گرم شده است و کوکی به مدت 10 تا 12 دقیقه در آن می پزند .

 

 

Banner