روش اول : ترشی کیوی ساده
مواد لازم :
کیوی…………………2 کیلو
سرکه……………….. به مقدار لازم
نمک……………….. به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا کیوی ها را با پوست بشورید و آن را به مدت 10 الی 12 ساعت در آب نمک غلیظ بخوابانید.
سپس کیوی ها را از آب نمک بیرون بیاورید. و در ظرف ترشی بریزید .
روی آن مقداری نمک و به اندازه لازم سرکه بریزید.
روش دوم : ترشی کیوی لیته
مواد لازم :
کیوی 2 کیلوگرم
نمک 2 قاشق سوپخوری
سرکه به مقدار لازم
پودر گشنیز 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
کیوی را شسته، پوست آن را بگیرید و به وسیله چنگال آن ها را کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید.
سپس در ظرف مورد نظر بریزید، نمک را به آن اضافه کنید، روی آن را با سرکه بپوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
تخمگشنیز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
پس از آن در شیشه مخصوص ترشی بریزید و درِ آن را محکم ببندید.
ارسال پاسخ