20 فوت و فن برای آشپزی - ماروینا

20 فوت و فن برای آشپزی

فوت و فن آشپزی
فوت و فن آشپزی

همیشه یکسری نکات و فوت و فن هایی برای پخت و پز وجود دارد که قطعا هر آشپزی روزی به آن ها نیاز پیدا می کندو نکاتی که .باعث خوش مزه تر شدن غذا می شود . با ما در این مقاله همراه باشید با 20 فوت و فن آشپزی.

فوت و فن آشپزی
فوت و فن آشپزی

20 فوت و فن آشپزی:

1- همیشه آب مرغ یا گوشت باقی مانده از غذا را داخل ظروف پلاستیکی فریز کنید. با این کار، وقتی می خواهید یک سوپ یا یک خوراک خوشمزه درست کنید، ظرف را سریع از فریزر در می آورید و از آن استفاده کنید. چارلی تروتر (Charlie Trotter)


2- هرچه ماده مورد نظر برای پخت کوچک تر باشد، دمان پخت بیشتر می شود. برای مثال تافی های شکلاتی کوچک را با دمای 250 درجه سانتی گراد تنها در چهار دقیقه می پزم! جیم لاهی (Jim Lahey)

3- ادویه جات را در جای خشک، سرد و تاریک نگهداری کنید. آن ها را در قفسه بالای اجاق گاز قرار ندهید. رطوبت، نور و گرما باعث می شود که عطر و طعمشان را از دست بدهند. ریک ترامونتو (Rick Tramonto)

4-به خاطر داشته باش. همه آنچه می خواهم بگویم درباره آماده کردن مقدمات پخت و پز است. برای رهایی از استرس موقع آشپزی در مهمانی های خاص، حتما از یک روز قبل مقدمات آشپزی تان را فراهم کنید تا موقع پخت و سرو غذا مانند یک ستاره بدرخشید. پائولادین (Pauala Deen)

5- اگر قرار است برای شخص مهمی آشپزی کنید- چه آن شخص رییستان باشد و چه برای یک تاریخ مهم می خواهید آشپزی کنید- هیچ وقت یک دستور جدید یا حتی یک ماده جدید را امتحان نکنید! مارکوس ساموئلسون (Marcus Samuelsson)

فوت و فن آشپزی
فوت و فن آشپزی

6- برای داشتن یک سس غنی، کرمی شکل و سالم، نیمی از مقدار سس مایونز موجود در دستور تهیه را با ماست چکیده جایگزین کنید. الی کریگر (Eli Krieger)

7- زمانی که می خواهید سبزی خرد کنید، مقداری نمک روی سطح کارتان بریزید. این عمل باعث می شود موقع ریزکردن، سبزی ها به اطراف پراکنده نشوند و به پرواز درنیایند. جوان چانگ (Joanne Chang)

8- برای درست کردن یک ساندویچ همه چیز تمام، سس مایونز را روی نان ساندویچ از یک گوشه تا گوشه دیگر آن بمالید. به عبارت دیگر سس را روی همه قسمت های نان بمالید. بعضی ها سس را فقط وسط نان می مالند. در صورتی که هر لقمه از ساندویچ باید حاوی سس باشد تا بشود آن را یک ساندویچ واقعی به حساب آورد. روی چوی (Roy Choy)

9- همیشه گوشت قرمز و گوشت ماهی را به طور یکنواخت طعم دار کنید. به عنوان مثال، نمک و فلفل را با نمکدان به طور یکنواخت همه جای آن ها بریزید. این کار از تجمع بیش از اندازه طعم دهنده ها در قسمتی از گوشت و فقدان آن ها در قسمت های دیگر جلوگیری می کند. ماری دامونت (Mary Dumont)10- برای گرفتن نتیجه بهتر در پخت و پز، کره و تخم مرغ را یک شبانه روز قبل از پخت، از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسند. اینا گارتن (Ina Garten)

فوت و فن آشپزی
فوت و فن آشپزی

10- دستورات غذا فقط یک راهنما هستند. کتاب مقدس که نیستند! پس با خیال راحت مواد لازم آن ها را با مواد ساده تری که خودتان دوست دارید، عوض کنید. اگر عاشق آویشن هستید و از نعنا خوشتان نمی آید، خب از آویشن استفاده کنید! الکس سیدل (Alex Seidel)

11- وقتی میهمانی بزرگی دارید، سس را روی سالادتان نریزید. آن را کنار سالاد قرار دهید تا میهمانان خودشان آن را روی سالادشان بریزند. یک بار به خاطر همین موضوع کلی سالاد سسی روی دستم ماند و مجبور شدم آن ها را دور بریزم! مارک فورجیون (Marc Forgion)

12- همیشه به آشپزهایی که در منزل آشپزی می کنند نصیحت می کنم که اگر فکر می کنید مقدار کافی نمک به غذا اضافه کرده اید، مقدارش را دو برابر کنید! گراند آچاتز (Grand Achatz)

13- برای له کردن سیر، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با پشت چاقو آن را له کنید. این کار باعث می شود که میز کار و چاقویتان بوی سیر نگیرند. لونت توروندل (Laurent Tourondel)

14- تا جایی که می توانید آشپزی کنید احتیاج نیست درباره اش کتاب بخوانید و مطالعه کنید. فقط زیاد بپزید تا تجربه کسب کنید. ماساهارو موریموتو (Masaharu Morimoto)

15- بعد از اینکه سبزیجات را از آب داغ بیرون آوردید، آن ها را داخل آب یخ فرو کنید. این کار باعث می شود سبزیجات تغییر رنگ ندهند. ماریا هینس (Maria Hines)

16- اگر ریحان تازه را مانند گُل داخل آب قرار دهید، بهتر، سرحال تر و در مدت زمان بیشتری در خانه می ماند. الیزابت پروت (Elisabeth Prueitt)

17- قبل از اینکه غذا را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید، حتما آن را بچشید. خیلی تعجب می کنم وقتی می بینم بعضی ها طبق دستور، غذا را درست می کنند ولی قبل از سرو، آن را نمی چشند که ببینند آیا نمک، فلفل یا ترشی غذایشان اندازه است یا نه! برد فارمری (Brad Farmerie)

18- ماهی را خیلی ساده طعم دار کنید. آن را با احترام بپزید! طعم ماهی باید همانی باشد که شما می خواهید. وقتی آن را سرخ کردید، مقداری لیموی تازه روی آن بریزید و سرو کنید. طعم بهشتی لیمو و ماهی در کنار هم غیرقابل انکار است. ریک مون (Rick Moonen)

19- اگر می خواهید گل کلم بپزید، مقداری شیر و نمک به آب آن اضافه کنید تا همچنان سفید باقی بماند، سپس آن را داخل آب یخ فرو کنید تا پختش متوقف شود. مایکل وایت (Micheal White)

20- با یک فهرست بلندبالا به خرید نروید! بهتر است وارد فروشگاه یا مغازه شوید و ببینید کدام مواد خوب به نظر می رسند و دوست دارید آن ها را تهیه کنید، سپس فهرستتان را آماده کنید. الکس گارناچلی (Alex Guarnaschelli)

همچنین بخوانید:طرز تهیه خورش آلو با مرغ