کیمچی با برنج سرخ شده - ماروینا
Banner
Banner

کیمچی با برنج سرخ شده

کیمچی همراه برنج سرخ شده
کیمچی همراه برنج سرخ شده

برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای – چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای آشنایی و پخت این غذای آسیایی و خوش مزه در این مقاله همراه ما باشید .

 کیمچی با برنج سرخ شده
کیمچی با برنج سرخ شده

برای 2 نفر

زمان پخت برای کیمچی با برنج سرخ شده 15 دقیقه

مواد لازم:

برنج پخته شده ترجیحا کته:  2 لیوان

  آب کیمچی:2 قاشق غذاخوری

  کیمچی خرد شده:1/2 لیوان

  روغن کنجد یا روغن گیاهی:1/2 قاشق غذاخوری

سویا سس: 1 قاشق غذاخوری

  پیازچه خرد شده: 2 عدد

  تخم مرغ:1 عدد

کنجد: 1 قاشق غذاخوری

کیمچی
کیمچی

طرز تهیه:

  1. ابتدا کیمچی را به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. روغن را در ماهیتابه ریخته و کیمچی را برای 1 دقیقه در آن سرخ کنید.
  3. برنج را به همراه آب کیمچی اضافه کرده و مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه سرخ شدن می توانید برنج را در طرفی بکشید.
  4. یک عدد تخم مرغ را در طرفی جداگانه نیمرو کرده و بروی برنج بگذارید.
  5. روی برنج را با پیازچه خرد شده و کنجد پوشانده و غذا را سرو کنید.

و حالا کیمچی با برنج سرخ شده آماده سرو است.

برای خواندن سایر مقالات ما کلیک کنید

Banner