برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای – چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای آشنایی و پخت این غذای آسیایی و خوش مزه در این مقاله همراه ما باشید .

برای 2 نفر
زمان پخت برای کیمچی با برنج سرخ شده 15 دقیقه
مواد لازم:
برنج پخته شده ترجیحا کته: 2 لیوان
آب کیمچی:2 قاشق غذاخوری
کیمچی خرد شده:1/2 لیوان
روغن کنجد یا روغن گیاهی:1/2 قاشق غذاخوری
سویا سس: 1 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: 2 عدد
تخم مرغ:1 عدد
کنجد: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
- ابتدا کیمچی را به قطعات کوچک خرد کنید.
- روغن را در ماهیتابه ریخته و کیمچی را برای 1 دقیقه در آن سرخ کنید.
- برنج را به همراه آب کیمچی اضافه کرده و مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه سرخ شدن می توانید برنج را در طرفی بکشید.
- یک عدد تخم مرغ را در طرفی جداگانه نیمرو کرده و بروی برنج بگذارید.
- روی برنج را با پیازچه خرد شده و کنجد پوشانده و غذا را سرو کنید.
و حالا کیمچی با برنج سرخ شده آماده سرو است.
برای خواندن سایر مقالات ما کلیک کنید
ارسال پاسخ